23 Şubat 2011 Çarşamba

maskot

Maskotumuzun Adı Belli Oldu!
Abi, bu topluluğa kızları almayacaktık!
Aslında özgür yazılımı dilimizde en iyi anlatabilecek karşılık sanırım "imece" olmalı. Ortaya çıkan her şey bir ekip halinde yapılıyor. Bunun en güzel örneklerinden biri, artık son halini aldı. Bahsettiğimiz şey tabi ki Özgürlükİçin Kağıttan Maskotu.
Maskot fikri ilk ortaya atıldığında bizler için "Olsa eğlenceli olur" dediğimiz soyut bir fikirden başka bir şey değildi.
Bunun üzerine yine kullanıcılarımızdan biri oturdu, çalıştı ve ortaya çok tatlı bir maskot çıkardı. Biz de bunun üzerine, bu sevimli maskotun daha da sahiplenebilmesi için bir isim bulmaya karar verdik.
Bu noktada da yine kullanıcılarımıza danıştık. Siz ne istiyorsunuz diye soruldu. Bir çok kullanıcımız fikirler verdi, üzerinde tartıştık. Ortaya atılan 256 isimden 10 ismi seçtik ve kullanıcılarımıza, maskotun adını seçmeleri için sunduk.

Açık Ara Sevimli!

2 hafta süren bu seçim süreci sonunda o beklediğiniz an geldi. Evet, maskotumuzun ismi belli oldu. Oyların %68'ini alarak açık ara birinci olan ismimiz "Pati", artık bu sevimli maskotun adı oldu :).
Öncelikle bu sevimli maskotu ortaya çıkaran Eray ŞAHBAZ'a teşekkür ediyoruz. Bu güzel ismi ilk ortaya atan Onur SANER'e de ayrıca teşekkürlerimizi iletiyoruz.
Sizlerin içinden çıkıp gelen bu sevimli maskotu, bağrınıza basmaya hazır mısınız?:)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder